MAÚT30 NextGen Tehetségkutató Program

MAÚT30 NextGen Tehetségkutató Program

Elindult a MAÚT30 rendezvénysorozat keretében megvalósuló tehetségkutató programunk, a MAÚT30 NextGen, amellyel (nem csak) a szakmai utánpótlás lehetőségét biztosító fiatalabb korosztályokat szeretnénk megszólítani.

A pályázatra felsőbb osztályos középiskolás és egyetemista fiatalok jelentkezését várjuk, akár olyan témával, amit már máshol bemutattak (tanulmányi verseny, TDK, diplomaterv), vagy olyan ötletekkel, amelyek ebben a programban debütálnának. Nem kell nagy dologra gondolni, egy-egy lokális közlekedési ötlet, vagy technológiai variáció is érdekes lehet, a programban majd segítünk megtalálni a fiataloknak azokat a szakembereket, akiknek segítségével jobban el tudnak mélyülni a választott témában. Ha a téma már jobban kidolgozott (TDK), akkor pedig abban tudunk segíteni, hogy a prezentálás legyen profibb és gyakorlottabb. A kiválasztott témákat kidolgozó fiatalokat elvisszük egy konferenciára (MAÚT30 Nemzetközi Tudományos Szimpózium), ahol védett közegben és kellő bátorítással, támogatással szakmai közönség előtt is megmutathatják a projektjüket. A legjobbakat pedig pénzjutalomban is részesítjük.

A tehetségprogram alapinformációi a mellékelt szórólapon olvashatók. Bővebb információkat a nextgen.maut.hu oldalon és a MAÚT instagram és facebook felületein lehet találni, amelyek követését ezúton is ajánljuk.

MAÚT Magyar Út- és Vasútügyi Társaság
www.maut.hu

Varga Szabolcs avatar